En oas under bar himmel

Takzip & Pergola

Med en Pergola får du ett fristående och tilltalande solskydd samtidigt som den skapar en mysig oas och illusion av ett rum ute. Med sina olika varianter och funktioner, tillval och designfördelar harmoniserar pergolan perfekt med ditt hus, oavsett om det är ett sekelskifteshus eller en modern villa.

En Takzip är ett stilrent och säkert solskydd för ditt takfönster. Med detta solskydd slipper du strålande sol från dina takfönster och dessutom sänks innetemperaturen märkbart genom att skugga ditt fönstret. Har du byggt en egen pergola men vill ändå ha alternativet att dra för ett solskydd så är en Takzip en perfekt lösning!

Markiser tillverkade i Sverige

Gjorda för vårt klimat

Vi hjälper dig att välja rätt bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och balkongmarkiser, helt och hållet baserat på dina behov. Sedan är det upp till dig att bestämma vilken av alla våra olika kulörer som passar ditt boende bäst. För oavsett om du bor i en villa från sekelskiftet full av vinklar och vrår, ett radhus eller en lägenhet i stan så kan vi garantera att vi har en markis som passar. Vi vet att en markis behöver stå emot mer än bara solsken. StyRa® markiser tillverkas i Sverige för vårt klimat. Därför behöver du aldrig oroa dig över att tyget ska blekas eller gå sönder efter bara en kort tid. På våra produkter får du 3 års garanti och kan köpa reservdelar genom oss.

Kontakta oss gärna!

Ta kontakt med oss eller besök vår butik så ger vi er dom tips och råd ni behöver. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort.

cropped-end-logo.jpg

Kontakta oss gärna!

Ta kontakt med oss eller besök vår butik så ger vi er dom tips och råd ni behöver. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort.