end logo

Exakt som du vill ha den

Dukbyte & Vävinfo

Vi har modeller för alla sorters fönster. Bland tillvalen finns motordrift med fjärrkontroll eller vind- och solautomatik.

Förnya med dukbyte

Gör din markis som ny igen

En markisduk håller oftast mellan 10-15 år vid normal användning.

Men markisens övriga komponenter håller betydligt längre än så. För att slippa byta ut en helt funktionsduglig markis kan man istället byta markisduken.

Nya markisdukar på din hem kommer skapa ett helt nytt hus. Har du t.ex. nyligen målat om ditt hus kan detta vara en enkel lösning för att få en helt ny look på huset i kombination med den nymålade fasaden.

 

Förnya med dukbyte

Att byta väv

Vi ska inte heller glömma att byta väv på en befintlig konstruktion är en bra sak för miljön.

Med tanke på att du återanvänder dig av din befintliga markis samtidigt som det är en kostnadseffektiv investering för dig. Många av dagens solskydd kan man byta vävar på men det finns självklart undantag.

Självklart hjälper vi dig hela vägen från att se om ett dukbyte är aktuellt för din markis till att vi tar mått och beställer hem en ny väv i en kulör som passar er!

Markiser tillverkade i Sverige

Gjorda för vårt klimat

Vi hjälper dig att välja rätt bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och balkongmarkiser, helt och hållet baserat på dina behov. Sedan är det upp till dig att bestämma vilken av alla våra olika kulörer som passar ditt boende bäst. För oavsett om du bor i en villa från sekelskiftet full av vinklar och vrår, ett radhus eller en lägenhet i stan så kan vi garantera att vi har en markis som passar. Vi vet att en markis behöver stå emot mer än bara solsken. StyRa® markiser tillverkas i Sverige för vårt klimat. Därför behöver du aldrig oroa dig över att tyget ska blekas eller gå sönder efter bara en kort tid. På våra produkter får du 3 års garanti och kan köpa reservdelar genom oss.

Kontakta oss gärna!

Ta kontakt med oss eller besök vår butik så ger vi er dom tips och råd ni behöver. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort.

cropped-end-logo.jpg

Kontakta oss gärna!

Ta kontakt med oss eller besök vår butik så ger vi er dom tips och råd ni behöver. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.