motorisera ditt hem

Styrning

Motorstyrda solskydd för mer komfort.

För ett smart boende

Motorstyrda solskydd för en enklare vardag

Det finns många fördelar med att motorisera ett solskydd. Inte bara skapar det komfort och bekvämlighet i en annan ganska stressig vardag, dessutom blir solskyddet automatiskt barnsäkert tack vare alla linor som används för manövrering som försvinner. Du kan styra dina solskydd vart du än befinner dig så länge du har en internetuppkoppling, eller låta solens strålar och vinden styra dem åt dig för en ännu bekvämare vardag!

Markiser tillverkade i Sverige

Gjorda för vårt klimat

Vi hjälper dig att välja rätt bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och balkongmarkiser, helt och hållet baserat på dina behov. Sedan är det upp till dig att bestämma vilken av alla våra olika kulörer som passar ditt boende bäst. För oavsett om du bor i en villa från sekelskiftet full av vinklar och vrår, ett radhus eller en lägenhet i stan så kan vi garantera att vi har en markis som passar. Vi vet att en markis behöver stå emot mer än bara solsken. StyRa® markiser tillverkas i Sverige för vårt klimat. Därför behöver du aldrig oroa dig över att tyget ska blekas eller gå sönder efter bara en kort tid. På våra produkter får du 3 års garanti och kan köpa reservdelar genom oss.

Kontakta oss gärna!

Ta kontakt med oss eller besök vår butik så ger vi er dom tips och råd ni behöver. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort.

cropped-end-logo.jpg

Kontakta oss gärna!

Ta kontakt med oss eller besök vår butik så ger vi er dom tips och råd ni behöver. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort.