EN tidlös klassiker

Persienner

Vi har modeller för alla sorters fönster. Bland tillvalen finns motordrift med fjärrkontroll eller vind- och solautomatik.

Hjälper dig att styra dagsljuset

Nyanserad & modern design

Persienner hjälper dig att styra dagsljuset. Hur ljuset faller in i ditt hem påverkar nämligen i hög grad din inredning. Med en färgkoordinerad persienn matchar du dessutom möblemanget. När du drar ner persiennen skyddar du möblerna mot starkt solljus.

För att du ska kunna matcha den till inredningen har vi tagit fram en mängd olika färger för dig att välja bland. Du kan till och med få detaljer på din persienn färgkoordinerade och olika typer av manövrering, exempelvis motordrift. De flesta persienner är frihängande innanför fönstren, andra mellan fönsterglasen. Vi har breda varianter för insidan av fönstret och smalare varianter för mellan glasen eller insidan av fönstret. Du kan med andra ord få din persienn precis som du önskar.

Solskydd för alla tillfällen

Tillför skönhet till ditt hem

Gör drömmen till verklighet! Skönheten sitter i betraktarens ögon, brukar man säga. Och vad ser du mest varje dag, om inte ditt hem. Därför är det viktigt att du omger dig med möbler och färger som just du tycker är vackra. Saker som speglar dig och din stil och kanske också något som berättar en historia om vem du är. Detsamma gäller de produkter du väljer till dina fönster. De ska väcka glädje när de används och tillföra skönhet i ditt hem. När du väljer gardin till ditt hem är det naturligtvis viktigt hur den ser ut. Den ska understryka din stil och du ska kunna glädjas över den i många år framöver. Och glädjen blir bara större, om du också funderar ut vilken funktion du vill att gardinerna ska ha i varje rum. ​​​​​​

Kontakta oss gärna!

Ta kontakt med oss eller besök vår butik så ger vi er dom tips och råd ni behöver. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort.

cropped-end-logo.jpg

Kontakta oss gärna!

Ta kontakt med oss eller besök vår butik så ger vi er dom tips och råd ni behöver. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.