Telefonnummer

021 - 470 74 80

Telefontider

Mån-fre  08:00 - 16:00
Lör-Sön  Stängt             

Öppettider Butik

Mån-tors Bemannad 13:00 - 16:00
Fre 13:00 - 16:00​​​​​
Butiken öppen för visning Mån-tors 08:00-17:00
​​​​​​​
Semesterstäng V 29-31


​​​​​​​

Solskyddsgardiner

​​​​​​​Solskyddsgardiner används för att skona ögon och inredning från starkt solljus. Och givetvis för sin snygga design. Men Nordic Lights gardiner är så mycket mer än bara fina solskydd.

Har du bestämt dig för en gardin från Nordic Light? Välj bland rullgardiner, plisségardiner och lamellgardiner.

Visste du till exempel att en tredjedel av värmen kan försvinna ut, bara på grund av dåligt isolerade fönster? Våra energismarta Duettegardiner har inbyggda luftfickor som isolerar luften för att minska risken för kallras på vintern och dämpa värmen på sommaren. Ett enkelt och effektivt sätt att spara pengar. (skulle kunna ligga under Duettegardiner istället)

Fördelen med våra solskyddsgardiner är att de anpassas helt och hållet efter dina behov. Färg, form, funktion – allt efter dina önskemål. Dessutom erbjuder alla våra återförsäljare professionell montering av dina gardiner.

Nordic Lights gardiner tillverkas i Sverige för vårt nordiska klimat. Du får fem års garanti och kan köpa reservdelar genom oss.
timthumbtimthumb
timthumb

Duette® & Plisségardin


En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel cellväv. Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Duette® gardinen har isolerande egenskaper som kan spara energi både sommar och vinter. Som tillval finns flamskyddande eller reflekterande väv. Hårdvaran är ett mycket flexibelt system som kan anpassas till en rad olika fönstertyper. Manövrering med handtag, linor eller motor.

Luxor Lamellgardin

​​​​​​​
Luxor är en flexibel lamellgardin som kan monteras i nästan vilket fönster som helst och den fungerar alldeles utmärkt även för sneda fönster. Luxor lämpar sig väl för kontor, offentliga lokaler och privata hem med sitt stilrena utseende. Listen går att få i vitt eller svart med oändligt många färger och mönster på lamellen. Som tillval kan gardinen även fås med motor och fjärrkontroll. 
12215244 RKzNX12215244 RKzNX
12215244 RKzNX

Rullgardiner


Våra rullgardiner finns i en rad tilltalande tyger – med allt från fördunklande till helt mörkläggande egenskaper – och naturligtvis i de senaste färgerna. Tygerna, som är väldigt enkla att sköta, går också att få med flamskyddande eller reflekterande egenskaper. Valet av material, vävteknik, färg och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Flera av våra vävar är Öko-tex, Greenguard och Enduris certifierade.

Skapa ett eget mönster på SKYLINE, SENSES och MERIDA rullgardiner.
12215253 yLEFN12215253 yLEFN
12215253 yLEFN

Intu Integrerad gardin


Intu är en flexibel och lättinstallerad produkt med en modern aluminiumprofil designad för att helt integreras med såväl klassiska som moderna fönstersystem och glasdörrar. Tack vare tillgång till en av marknadens bredaste kollektioner är Intu lika elegant som persienn, plissé-, DUETTE - eller rullgardin. Samtliga kan monteras med eller utan skruv (rullgardin endast skruvlöst). Manövreringen är enkel och intuitiv. Helt utan lina är Intu även barnsäker.