Telefonnummer

021 - 470 74 80

Telefontider

Mån-fre  08:00 - 16:00
Lör-Sön  Stängt             

Öppettider Butik

Mån-tors Bemannad 13:00 - 16:00
Fre 13:00 - 16:00​​​​​
Butiken öppen för visning Mån-tors 08:00-17:00
​​​​​​​
Semesterstäng V 29-31


​​​​​​​

Persienner

Persienner hjälper dig att styra dagsljuset. Hur ljuset faller in i ditt hem påverkar nämligen i hög grad din inredning. Med en färgkoordinerad persienn matchar du dessutom möblemanget.

När du drar ner persiennen skyddar du möblerna mot starkt solljus. För att du ska kunna matcha den till inredningen har vi tagit fram en mängd olika färger för dig att välja bland. Du kan till och med få detaljer på din persienn färgkoordinerade och olika typer av manövrering, exempelvis motordrift.

De flesta persienner är frihängande innanför fönstren, andra mellan fönsterglasen. Vi har breda varianter för insidan av fönstret och smalare varianter för mellan glasen eller insidan av fönstret. Du kan med andra ord få din persienn precis som du önskar.
start intstart int
start int

Classic 50

​​​​​​​
Classic 50 är en persienn avsedd för 50 mm lameller i aluminium. Den robusta designen är lämplig för stora glaspartier där den med fördel ersätter traditionella gardiner – i till exempel kontor, sjukhus, skolor och affärer. Finns med stegsnören eller vävda band (25 och 38 mm) i en mängd färger. Genom att färgmatcha lameller och band skapar du enkelt en persienn med rätt karaktär för varje rum.

President


Fasadpersiennen President ger ett effektivt skydd mot solinstrålning – lamellerna avskärmar upp till 92 procent av solvärmen. Det skapar bästa möjliga förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat i till exempel kontor, sjukhus och skolor. President går att få i flera färger – det gör det enkelt att hitta något som passar till just din fasad. Lameller finns i två bredder: 50 och 80 mm.

Intu Integrerad persienn

​​​​​​​
Intu är en flexibel och lättinstallerad produkt med en modern aluminiumprofil designad för att helt integreras med såväl klassiska som moderna fönstersystem och glasdörrar. Tack vare tillgång till en av marknadens bredaste kollektioner är Intu lika elegant som persienn, plissé-, DUETTE - eller rullgardin. Samtliga kan monteras med eller utan skruv (rullgardin endast skruvlöst). Manövreringen är enkel och intuitiv. Helt utan lina är Intu även barnsäker.

Roulett


Roulettpersienner är perfekt i rummen där du tillbringar mycket tid – du kan styra dagsljuset som du vill. Öppna persiennen för att möta solen, vinkla den för att sila ljuset upp i taket eller stänga den för att hindra insyn. Om du bara lämnar persiennen lite öppen har du själv ögonkontakt med omvärlden. Persienner anpassar du efter dygnet, vädret och årstiden. Det är därför de aldrig blir omoderna. Bäst av allt är att du kan få Roulett i precis vilken stil du vill. Alla persienner är inte vita. Roulett blir exakt som du vill ha det.