Telefonnummer

021 - 470 74 80

Telefontider

Mån-fre  08:00 - 16:00
Lör-Sön  Stängt             

Öppettider Butik

Mån-tors Bemannad 13:00 - 16:00
Fre 13:00 - 16:00​​​​​
Butiken öppen för visning Mån-tors 08:00-17:00
​​​​​​​
Semesterstäng V 29-31


​​​​​​​

Restaurangmarkiser


2013 lanserar vi en serie Restaurangmarkiser. Vi har allt från den lilla smäckra RA20 som passar lika bra till uteplatsen hemma,  till den stora lyxigare RA70 med trä eller aluminiumram som kan kompletteras med väggar i glas eller väv.
31256969 UgErT31256969 UgErT
31256969 UgErT

Senator

En robust och samtidigt ovanligt smäcker markis som klarar de flesta väder. Konstruktionen är i aluminium med en kassettlåda som skyddar duken när den är inrullad. Senator manövreras med motor. Tillbehör som bärande stativ till sadelmontage, takplåt, hängrännor, stuprör samt gavlar ger ett komplett och flexibelt markissystem.

Manövrering: Motor
Tillbehör: Vindsäkring, vattenrännor, stuprör, fasta gavlar

RA 90

RA 90 är vår nya restaurangmarkis som ger restaurangen mer möjlighet till servering. Mer yta har flera fördelar. Markisen kan seriekopplas upp till tre stycken och monteras utan irriterande glipor.Ytan ”under tak” blir lika stor som en vanlig villa.

RA90 är ett fristående solskydd som skuggar ca 25 gäster. Tack vare vår unika Sunrain-väv av PVC skyddar markisen lika bra mot regn! Den är dessutom testad enligt vindklass 2.

RA 70


RA70-serien är designad för att skydda mot sol och regn. Den är högt vindklassad tack vare sin unika konstruktion. RA70 serien tillverkas med grundstativ i aluminium och kan sedan monteras antingen på en befintlig eller för ändamålet nybyggd egen struktur eller levereras komplett med ramverk i aluminium eller trä.

Alla fyra produkterna i serien är anpassade för restauranger, hotell och privata hem.

RA 50


RA50 är designad för att monteras på utsidan av privata hus och butiker. Den reducerar värmeinstrålning och reglerar naturligt ljus bättre än inomhusprodukter i uterum, på glasfasader eller i shoppingcentra. Markisen är till skillnad från en vanlig screen fjäderspänd, vilket betyder att den har god dukspänning oberoende av i vilken lutning den installeras. Produkten kan även monteras med ben eller på ett ramverk för att skapa ett fristående tak, och är godkänd för användning som regnskydd om den monteras med en lutning som överstiger 25%.

RA 40


RA40 är designad för att monteras på restauranger, pubar, hotell eller terrasser och ger skydd hela året. När markisen används tillsammans med gavlar, antingen i form av screenmarkiser eller av skjutbara eller fasta glaspartier blir den till ett vattenskyddat och uppvärmningsbart utomhusrum. Duken täcker hela stativets bredd och en fördel med detta är att man kan bygga flera fack med en enda sammanhängande duk. Det blir alltså inga mellanrum i väven och ögat uppfattar detta som en hel, lugn och harmonisk yta. Markisen ger krogar och caféer en mer ombonad känsla på uteserveringen och en möjlighet till längre utesäsong.

RA 20


RA20 är designad för att skydda uteplats eller balkong. Stativet är i aluminium och dukspänningen skapas genom frontprofilens tyngd. Frontprofilen kan enkelt spärras med låspinnar och dukspänningen kan därefter justeras ytterligare. Produkten kan levereras med skyddstak för duk och dukrör. Frontprofilen, även den i aluminium, löper styrd av sidoprofilerna och kan gå i princip ända ner mot marken. Duken täcker alltså inte bara takytan utan även frontdelen och ger på så sätt gott skydd mot väder och vind. Manövrering sker med vev eller motor