Telefonnummer

021 - 470 74 80

Telefontider

Mån-fre  08:00 - 16:00
Lör-Sön  Stängt             

Öppettider Butik

Mån-tors Bemannad 13:00 - 16:00
Fre 13:00 - 16:00​​​​​
Butiken öppen för visning Mån-tors 08:00-17:00
​​​​​​​
Semesterstäng V 29-31


​​​​​​​

Fasadpersienn

President fasadpersienn ger ett effektivt skydd mot solinstrålning - lamellerna som är 80 mm breda avskärmar upp till 92 % av solvärmen. Det skapar bästa möjliga förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat i till exempel kontor, sjukhus och skolor.
President går att få i flera färger - det gör det enkelt att hitta en fasadpersienn som passar till just din fasad. Den regleras med fördel via motor som är kopplad till sol & vindvakt, allt för att optimalt utnyttja de energibesparande egenskaper som en fasadpersienn har.

Bestämd lamellvinkel
Våra fasadpersienner levereras med ställbara lagerbockar vilket gör att man kan bestämma lamellens lutning/vinkel vid upp och nedgång vilket ger en bibehållen sikt. samt minskat slitage på hissband. En vanlig lagerbock stänger alltid lamellen helt vid upp och nedgång.

Aluminiumgejder
Den vanligaste och rekommenderade lösningen med stabila gejdrar av aluminium som styr bottenlisten och lamellernas upp och nergång längs fasaden. Denna lösning minimerar ljud som kan uppstå i din fasadpersienn vid blåsiga väderförhållanden.

Wiregejder
En enklare lösning där bottenlist och lamell styrs av en wire längs fasaden.
fasadfasad
fasad

Dimensioner

Maxbredd: 3600 mm/enhet
Maxhöjd: 5000 mm
Max yta: 18 kvm