Telefonnummer

021 - 470 74 80

Telefontider

Mån-fre  08:00 - 16:00
Lör-Sön  Stängt             

Öppettider Butik

Mån-tors Bemannad 13:00 - 16:00
Fre 13:00 - 16:00​​​​​
Butiken öppen för visning Mån-tors 08:00-17:00
​​​​​​​
Semesterstäng V 29-31


​​​​​​​

Markiser

Sol i all ära men även den svenska sommaren kan ibland bli för varm. En markis ger dig skugga där du behöver och låter solen skina in där du vill. Den hjälper dessutom till att skapa en ombonad känsla – även på utsidan.

Skräddarsytt är ett slitet uttryck men hos oss är det befogat. Vi anpassar alla markiser efter dina önskemål. Du väljer form, färg och tillval. Allt från automatisk motordrift till väderskyddande kassetter. Nordic Light kan alltid anpassas efter dina personliga önskemål.

Vi hjälper dig att välja rätt!

Bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och balkongmarkiser, helt och hållet baserat på dina behov. Sedan är det upp till dig att bestämma vilken av alla våra olika kulörer som passar ditt boende bäst. För oavsett om du bor i en villa från sekelskiftet full av vinklar och vrår, ett radhus eller en lägenhet i stan så kan vi garantera att vi har en markis som passar. Alla våra återförsäljare erbjuder dessutom professionell montering. Vi vet att en markis behöver stå emot mer än bara solsken. Nordic Lights markiser tillverkas i Sverige för vårt klimat. Därför behöver du aldrig oroa dig över att tyget ska blekas eller gå sönder efter bara en kort tid. På våra produkter får du fem års garanti och kan köpa reservdelar genom oss.
start1start1
start1